maandag 2 augustus 2010

Hahvahd

Zondag is het dan zo ver, we gaan een dagje Boston doen. En we beginnen in Cambridge, waar we een rondleiding zullen krijgen over de wereldberoemde campus van Harvard. Vooral Tara keek hier erg naar uit.
De rit naar Boston gaat voorspoedig en we zijn er binnen anderhalf uur. Massachusetts is ook de laatste staat die we aandoen, daarmee hebben we in totaal 12 staten doorkruist deze vakantie.

Het is lekker weer en we zijn ruim op tijd, dus we gaan eerst lunchen in Cambridge tegenover de ingang van Harvard.


De toer die we gaan doen is de 'unofficial Hahvahd tour' die door studenten wordt geleid. Het is een ontzettende leuke toer die langs de vele gebouwen van de campus voert. De studenten vertellen hilarische anecdotes iover de geschiedenis van Harvard en over het studentenleven op de campus.

Na afloop koopt Tara een mooie Harvard trui en nemen we tot genoegen van Enno de metro naar het centrum van Boston. We hebben niet heel veel tijd meer dus we beperken ons tot een wandeling door het stadspark van Boston. Een prachtig druk park midden in het centrum van Boston.

Boston doet wat europeser aan dan de andere steden die we bezocht hebben en heeft een relaxte uitstraling.
We gaan ook nog even langs het café 'Cheers' waar de bekende komedieserie opgenomen is.

Daarna is het weer tijd om de metro te pakken en met de auto terug naar de KOA te gaan.
Tineke wil graag bij een 'Olive garden' (Italiaanse restaurantketen) eten dus doen we onderweg diverse pogingen om er een te vinden, helaas tevergeefs. Weer terug bij de kamping rijden we nog maar even langs de supermarkt en eten wat in het huisje. Het is al donker en te laat om nog hout te zoeken, dus moeten we het deze avond zonder kampvuur doen.

Location:Boston

blog comments powered by Disqus