vrijdag 9 juli 2010

Bellen in de statesDe prijzen voor bellen en mobiel internetten binnen Europa worden langzamerhand steeds meer gereguleerd en daarmee ook verlaagd. Goed nieuws dus voor de vakantieganger in Europa. Verlaat je echter de EU, dan is het een heel ander verhaal. Telecomaanbieders als T-Mobile zijn graag bereid om je dan voor fikse tarieven te laten bellen of internetten.
Om dat probleem de kop in te drukken hebben we alvast twee prepaid SIM kaartjes van AT&T gekocht via eBay. De kaartjes werden voor zo'n 4 euro verkocht en waren binnen twee weken binnen. Gisteren heb ik een kaartje geactiveerd en dat gaat heel simpel.
Via de AT&T website kun je de SIM-kaart activeren: activations. Vul het nummer van je SIMkaart in, een naam en emailadres en kies het goPhone prijsplan.
goPhone komt in drie smaken:
$2,-- a day - unlinited AT&T calls,
$3,-- a day: unlimited calling in the states
Simple plan: bellen voor $0,25 per minuut.

Vervolgens kan je online opwaarderen met je creditcard. Een tegoed van $15,-- blijft 30 dagen geldig. Extra optie die interessant is voor iPhone bezitters is mobiel internet, $19,99 voor 100 mb. Daarmee heb ik de kosten voor mobiel internetten zelf in de hand, en zal er bij thuiskomst geen onaangename T-Mobile rekening op de deurmat liggen.
blog comments powered by Disqus