donderdag 15 juli 2010

Naar Nashville

Na het laatste ontbijt in de gezellige ontbijtruimte van Days Inn Graceland was het tijd om de koffers weer in te pakken en in de auto te laden. Het afscheid van Elvis viel zwaar maar er is meer te zien en te ontdekken deze reis. Memphis is ons in ieder geval erg goed bevallen, het is een leuke, relaxte plaats om de reis te starten.
De temperatuur is inmiddels al behoorlijk opgelopen als we wegrijden. De reis ging verder voorspoedig, we hebben gepicknickt in een mooi State park dat we onderweg tegenkwamen.Om een uur of drie kwamen we aan op onze bestemming, de Brentwood Suites. Geen zwembad deze keer, wel een bubbelbad, een ruime 5 persoonskamer en een fitnessruimte waar Tara, Yasha en Tineke direct gebruik van hebben gemaakt.
Nashville heeft begin mei te maken gehad met enorme overstromingen. We hebben dar niet veel van gezien, maar op de websites van diverse attracties wordt nog steeds melding gemaakt van herstelwerkzaamheden. De grote shopping Mall Opry Mills was tot teleurstelling van de dames zelfs helemaal gesloten.
's avonds zijn we naar een baseball wedstrijd gegaan: de Nashville Sounds tegen de Omaha RoyalsWe waren natuurlijk voor de Nashville Sounds, maar die bakten er weinig van en verloren terecht met 3-1. Maar een iemand op de tribune was hierdoor ontroostbaar: Enno..Honkballen hebben we deze keer niet gevangen, maar Tara ving wel een t-shirt welke het publiek werd ingeschoten. Het was wer een heel leuk uitje, het is een aparte ervaring om bij zo'n typisch Amerikaans gebeuren als een honkbalwedstrijd te zijn.


blog comments powered by Disqus